1/10/2007

Per la PAU i contra el terrorisme!


Aquest dissabte hem de tornar a recuperar el carrer els milers i milers de ciutadans d’aquest país que no estem d’acord amb aquella manera de manifestar-se a la qual ens tenen acostumats agrupacions com l’AVT, que sota el paraigües del Partit Popular i amb l’excusa de la defensa de les víctimes i de la lluita contra el terrorisme, ha aprofitat totes les mobilitzacions com un simple excusa per a insultar i desacreditar al President Zapatero i al seu govern.

Son moltes les veus que s’havien aixecat, cada cop amb més força, reclamant la possibilitat de sortir al carrer i de manifestar-se. No, contra cap opció política que ha obtingut la seva representació democràticament i que s’ha compromès, on havia de fer-ho, que és al Parlament, a treballar tot el possible per acabar amb la lacra del terrorisme sinó que vol aixecar la seva veu per a lluitar per la Pau –de la mateix manera que va fer-ho en la invasió de l’Irak- i manifestar, de manera clara, tanmateix la seva oposició als terroristes i a ETA que ha malmès un cop més les expectatives que s’havien creat d’aconseguir la fi de la violència.

Som molts els que volem sortir al carrer a retre homenatge a les dues víctimes que la barbàrie de l’atemptat d’ETA ha produït i que ho volem fer amb tota la força que calgui perquè els dos joves equatorians que van morir al aeroport de Barajas són, lamentablement dues “víctimes” més, tan importants com qualsevol altra, i sense distincions i sobretot sense que ningú pugui manipular el nostre sentit homenatge en favor de cap idea política ni en contra de ningú com s’ha fet –sense cap vergonya- en altres ocasions.

Som molts, també, els que volem sortir al carrer a manifestar el nostre suport a la Pau i contra el terrorisme, i ho volem fer sense cap tipus de pressió ni d’amenaça, sense que ningú ens digui que ens ho pensem abans de fer-ho, perquè si ho fem en podem rebre les desagradables conseqüències dels que exerceixen el poder; com s’ha fet a les associacions d’equatorians des de una emissora com la COPE i que lamentablement encara no he sentit a cap representant del Partit Popular que desautoritzés aquestes amenaces explícites.

En definitiva, que volem sortir al carrer a manifestar-nos contra el terrorisme, l’únic culpable de haver trencat el procés de Pau... i no volem manifestar-nos “contra” ningú més, no volem que la nostra protesta serveix per a excusa de res més!

I també som molts, els que pensem que en aquest moment i davant del que ha passat: aquesta manifestació hauria de tenir –precisament per ser una manifestació unitària- el suport de totes les forces polítiques i socials del nostre país i que ens serà difícil d’entendre les justificacions d’aquells que no hi donin suport o no hi vulguin participar.
Jo, el dissabte a les sis de la tarda, estaré a Madrid per participar en la manifestació i espero fer-ho juntament amb centenars de milers de persones que pensen que cal fer-ho. I també portaré, si així m’ho permeteu, la representació dels milers de penedesencs que sense poder estar-hi físicament, se que hi estareu amb el vostre esperit donant-hi suport!

2 comentarios:

A las 11 de enero de 2007, 9:16 , Blogger Laia Gomis ha dicho...

Precisament jo sóc d’aquestes persones que el proper dissabte no podré assistir a la manifestació de Madrid i estic ben orgullosa que tots els penedesencs ens trobem representats per una persona com tu. Desconec si la majoria dels diputats dels partits polítics que s’han sumat a la manifestació hi acudiran però aplaudeixo la decisió de tots aquells que no heu dubtat en acudir a demanar la pau i mostrar la repulsa vers les actuacions dels terroristes. Estic segura que els principals rotatius plasmaran les imatges de les cares dels polítics de “primera línia” per definir-ho d’alguna manera però saber que els nostres representats més propers a nosaltres, aquells als quals podem accedir amb més facilitat també hi seran crec que és una noble tasca.

Sense afegir res més, et deixo amb la gran responsabilitat que suposa el fet de representar al Penedès i espero que en algun article posterior a la manifestació ens expliquis el desenvolupament de la mateixa.

Una abraçada!

Laia

 
A las 22 de enero de 2007, 4:50 , Anonymous Anónimo ha dicho...

No entiendo por qué pudiendo llegar el blog a un número mayoritario de personas, se restringe su redacción al catalán, con lo cual los ciudadanos que vivimos en Catalunya y no sepamos escribir en catalán no tenemos acceso a responderlo, y no hablemos de los que residan en otros puntos y el susodicho idioma les suene igual que el arameo.
Menos provincianismos y más apertura, hombre ¡¡¡¡¡¡
JOVITA LAGARES.
VICH.
BARNA.

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio